Velkommen

Bestyrelsen er glade for at byde dig velkommen til vores hjemmeside. Alle med interesse for vores fælles ejendom kan se en række informationer om både ejendommen og foreningen her på hjemmesiden.

På hjemmesiden finder du bl.a. relevante informationer om:

  • Ejendom. Her finder du data om ejendommen, forsikring, ordensregler og administration af ejendommen.

  • Nærområde. Her finder du mange nyttige oplysninger, bl.a. om Nørrebro og transport.

  • Ny?. Her er udarbejdet en vejledning til nye ejere eller fremlejere.

  • Nyhedsbrev. Her er de nyhedsbreve, der er udsendt til ejendommens beboer.

  • Dokumenter. Her finder du ejendomsforeningens drifts- og vedligeholdelsesplan og vedtægter. Ønsker du at se referater fra bestyrelsesmøder, referater fra generalforsamling og ejendommens renoveringsprojekt, så det også her.

  • Reparationer. Her er hjælp og vejledning til reparationer og der er indsat et reparationsskema. I reparationsskemaet er der oplistet, hvornår det er ejerforeningen, viceværten eller ejeren der er ansvarlig for en reparation.


Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Hjemmesiden vedligeholdes som udgangspunkt af ejerforeningens bestyrelse. Hvis du har forslag til forbedringer eller indholdet på hjemmesiden, vil vi meget gerne høre fra dig på vores mail.

Vi håber, at du bliver glad for ejerforeningens hjemmeside og finder den god og brugbar.


Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Nyheder

29-10-2016

Københavns cykelsti plan

Københavns Kommune er ved at prioritere ønsker til cykelstier i byen. Bestyrelsen har en opfordring til beboere om at ønske en cykelsti på Hamletsgade og rundt om Tagensvejcentret. Derved kan vi måske få en roligere vej.
http://www.kk.dk/cykelstisplan

Man skal bare sætte en prik på et kort og trykke indsend

06-08-2015

Tagensvej Centret har fået ny hjemmeside!

Vi kan med glæde melde at Tagensvej Centret har fået ny hjemmeside, her vil i som tidligere kunne finde oplysninger omkring ejendommen.

Den vil løbende blive opdateret med relevant information og hvad der sker i bestyrelsen og dens opgaver.

 

Hjemmesiden er så ny at alle tiltag ikke er 100% uden komplikationer, dette håber vi at i kan tolerere og at den med tiden vil komme til at køre optimalt.

 

Hvis i mener der er nogle mangler eller noget som i godt kunne tænke jer anderledes er i meget velkommen til at skrive til bestyrelsen.

 

Mvh Bestyrelsen 

Se alle nyheder